Neohodnoceno

1953 Russia 1 Rubl s motivem vlaku

1953 Russia 1 Rubl je dokonalým doplňkem jakékoliv mincovní sbírky nebo jako unikátní dárek pro ty, kteří ocení její historický význam. Její detailní zpracování a kvalitní materiály z ní dělají skvělý sběratelský předmět, který zaujme na první pohled.

Skladem (>5 ks)
Kód: PCGS1/2867
219 Kč
Kategorie: SSSR
Doprava
Doprava
zdarma pro větší objednávky
Top kvalita
Top kvalita
Vybíráme pro vás ty nejkvalitnější repliky

Představujeme 1953 Russia 1 Rubl, mimořádnou a zřídka viděnou minci, která v sobě nese silnou historii a příběh. Na lícové straně této mince je vyobrazena scéna vlaku s nápisem "CCCP", což odráží pohnutou dobu v dějinách SSSR, kdy se země zotavovala z druhé světové války a usilovně se snažila dosáhnout technologického a ekonomického pokroku. Tato mince je výjimečná nejen svým designem, ale také svou hodnotou pro sběratele a historiky. 

Medaile s motivem letadla Focke-Wulf Ta 154 Moskito nejenže představuje odbornou řemeslnou práci, ale také odhaluje příběh odvahy, inovace a vědeckého pokroku během druhé světové války. Je to také pocta inženýrům a pilotům, kteří riskovali vše, aby přinesli nové technologické průlomy. Tento kus představuje spojení mezi uměním, historií a vědou, které spolu tvoří něco víc než jen památku na minulost; je to most do doby, která formovala moderní svět